Ben jij iemand die de handen uit de mouwen steekt in ons groeiende distributiecentrum? Ben jij een echte aanpakker? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Zo ziet je werkdag eruit

Je bent vroeg uit de veren, want om 06:55 uur word je verwacht op ons nieuwe distributiecentrum in Oegstgeest! Hier komen alle planten, bloemen en overige artikelen binnen. Samen met je collega’s rijd je de karren vanuit de vrachtwagens de expeditie in. Vervolgens verdeel je de handel (o.a. diverse bloemen en planten) naar de juiste locatie. Als een geolied team zorgen jullie ervoor dat de tuincentra en groothandels zo snel en volledig mogelijk al het groen en overige artikelen in huis hebben om haar klanten een volledig assortiment te kunnen bieden. Daarnaast picken we interne orders voor de andere vestigingen. Dit doen we vanuit onze nieuwe stellingen, waar we tot wel 7.000 europallets in kunnen opslaan!

Jij zorgt voor orde, structuur en overzicht in ons distributiecentrum! Onze vestigingen kun je vinden in Wassenaar, Woerden, Rijsbergen, Alphen a/d Rijn en Oegstgeest. Tussendoor is er uiteraard tijd voor een kop koffie en lunchen we van 12:30 tot 13:00 uur.

Jouw kwaliteiten

Enthousiasme en een positieve instelling staat bij ons voorop. Wij vinden het vooral van belang dat je houdt van aanpakken. Niet elke dag is hetzelfde, daarom verwachten wij een flexibele houding om samen met het team de klus te klaren. Onze werkuren zijn van 07:00 t/m 17:00 uur, maandag t/m vrijdag. De parttime medewerker heeft als werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wat levert het jou op?

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat, daarom zorgen wij voor een fijne sfeer en een interessante beloning! Daarnaast is het distributiecentrum vrij nieuw en voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor intern transport. Onze organisatie is constant in beweging en daardoor zijn er veel uitdagingen beschikbaar!

De Bosrand, een uniek familiebedrijf!

Het distributiecentrum is onderdeel van De Bosrand: een familiebedrijf bestaande uit verschillende tuincentra, groothandels en kwekerijen. Ons tuincentrum kent onder andere een groot assortiment aan bloemen, planten, sfeerartikelen, een gezellig tuinrestaurant en een dierenafdeling. De Bosrand is een vernieuwend bedrijf dat klantgericht te werk gaat en een hoge kwaliteit aan bloemen en planten levert.

Heb je interesse of vragen over deze vacature, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt mailen naar info@debosrandtrading.nl of bellen naar 071-2057040 en vragen naar Dicky Hoogenraad.

Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.